OVER ONS

EXPERTS OP HET GEBIED VAN BATTERIJTECHNOLOGIE EN IMPLEMENTATIE

Bij Hedgehog Applications begrijpen we dat klanten de behoefte hebben om hun eigen energieopslagsystemen te beheren. 

Wij zijn experts in energieopslag en technologie, met een passie voor het bouwen van een schonere en groenere toekomst.

Onze Missie: Onze missie is het versnellen van de energietransitie door slimme energieopslagoplossingen te bieden die de impact op het milieu verminderen en de efficiëntie verhogen.

ONS TEAM : WIJ ZETTEN ONS IN VOOR UW PROJECT VAN A-Z

Bij Hedgehog Applications zijn we trots op ons kwalitatief groeiende team, bestaande uit experts op het gebied van batterijtechnologie, monitoringssoftware en cloud software. Onze toewijding aan excellentie in elk aspect van ons werk is wat ons onderscheidt. We zetten ons in om bij onze klanten projecten van A tot Z te leveren, wat betekent dat we starten bij de energiemetingen en doorgaan tot de volledige implementatie van het batterijsysteem.

Wat ons uniek maakt, is niet alleen onze technische expertise, maar ook ons vermogen om onze klanten te ontzorgen. We begrijpen het belang van naadloze projectuitvoering, en daarom nemen we graag alle verantwoordelijkheid op ons. U kunt erop vertrouwen dat we elk project met zorg en precisie behandelen, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkst is.

Bovenal werken we met enthousiasme en plezier in ons team. We delen een passie voor innovatie en duurzaamheid, en dit drijft ons om voortdurend te blijven groeien en verbeteren. Ons team is niet alleen deskundig, maar ook toegewijd aan het leveren van de best mogelijke oplossingen voor onze klanten.

ONZE EXPERTS

We kijken ernaar uit om u te laten kennismaken met ons getalenteerde team en de krachtige samenwerkingen die we kunnen creëren.

Maarten Klein Geltink

CEO

Dick Prins

Head of Software

Laurens Buijs

Power Electronics Engineer

Luuk Buijs

Head of Operations

Stefan van der Kleij

Senior Software Engineer

Abel van Elburg

Data Analyst

Arjan Heinen

Founder & R&D Advisory

Damien Zuidervliet

Power Electronics Engineer

ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren ’80 begon Arjan Heinen zijn reis met de oprichting van een bedrijf dat zich specialiseerde in de handel van onderdelen voor elektrische heftrucks en batterijen. Zijn ondernemersgeest en passie voor elektronica leidden hem in de jaren ’90 naar een nieuwe fase van zijn carrière. Hij begon met de productie van zijn eigen elektronische componenten, waaronder aandrijvingen voor elektrische mobiliteit.

Het was in deze periode dat Arjan een buitengewone uitvinding deed die bekend werd als ‘The Wheel’ – een innovatieve elektrische aandrijving die in een wiel was geïntegreerd, speciaal ontworpen voor bussen. Deze doorbraak leidde tot de oprichting van e-Traction, een bedrijf dat zich richtte op geavanceerde elektrische mobiliteitstechnologieën.

Hoewel e-Traction later werd verkocht, hield Arjan Heinen nooit op met zijn zoektocht naar nieuwe toepassingen voor elektrische mobiliteit in het streven naar een duurzamere toekomst.

In 2012 stortte Arjan zich op een nieuw vraagstuk: het onbenut laten van remenergie van treinen tijdens het binnengaan van stations. Met zijn innovatieve geest en technische expertise schreef hij een patent met de naam ‘ENERGY DISTRIBUTION AND CONSUMPTION SYSTEM FOR RAILWAY STATION’ (PCT/NL2014/050160). In 2015 werd dit patent toegekend, wat leidde tot de oprichting van een nieuw bedrijf: Hedgehog Applications B.V. Hiermee werd een nieuwe zakelijke horizon geopend, met partners in de infrastructuur, energieopslag, snelladen en elektrische mobiliteit.

Dit is het begin van ons verhaal, een verhaal van voortdurende innovatie en toewijding aan een duurzame toekomst.

VACATURE

Wil jij ons team komen versterken? 

CONTACT

AMSTERDAM

Kabelweg 57 - 5e verdieping

1014 BA Amsterdam

Phone:  +31 62 888 7364

Email: maarten@hedgehogapplications.nl

LinkedIn 

ARNHEM

Westevoortsedijk 73

6827AV Arnhem

Phone:  +31 6 1400 1711

Email: arjan@hedgehogapplications.nl